keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kylmän puhallus

Lunta tupruttaa taivaan täydeltä, hassua ku lehdetki on puissa, joka paikka lumessa ja oksat taipuu osittain ihan maata pitkin. 


 Nyt onki sit hyvä päivä istua sisällä ja keskittyä piirtämiseen. Tuli rätisee uunissa ja hiljaisuus hivelee korvia vielä vähän aikaa, kunnes lapset tulee koulusta. Syksyn viimeinen pihasuunnitelma valmistuu hyvää vauhtia, pääsee vähäksi aikaa hengähtämään niidenkin osalta. Aika meinaa olla kortilla kaikkien töiden kans. 


Kesäkukat vaihtui syysistutuksiin, krysanteemit ei onneksi lumisateesta ole milläskään, kestää pienet kylmät jaksot. Kevällä istutetut orvokit säästin, ne kukkii edelleen! Viikonlopulle kait se on taas luvannut lämpenevää. Nurmikko odottais leikkuuta ja sipulit istuttamista, ei tässä vielä jouda talvea päästää niskanpäälle! :)


perjantai 5. syyskuuta 2014

Roskapostia pukkaa

Nyt piti laittaa kommentointiin tuo roskapostin suodatus käyttöön, sähköposti tukkeutuu kaikenmaailman roskakommenteista, viheliäisiä! 
Puutarhan puolella ei ole nyt tapahtunu juuri edistystä, puintihommat ja elukoiden hoito vie nyt niin paljon aikaa, ettei jouda pihalle. 


Ilmassa pyörähdin, kyydissä siis, taas ihailemassa maisemia ja laittamassa mahan sekaisin :D Ilmakuopat ja tuuli meinas välillä vähä keikutella. Kivaa oli, ja vaikka päätä välillä huimas, nii heti tuli takas ikävä kun maahan selvisin. Meinasin laittaa viedonki siitä noususta, vaa oli liian iso tiedosto. Kuvat tuli nyt parempia kun viime kesänä, kamera sen verran parempi, ettei tärähtele. Tosin Picasalla vähän muuttelin kontrasteja ja värejä. 


 



Siellä on meidän kylän pikkunen lentokenttä, niinku pitkä hiekkatie. Ei se kummosta tartte, että pääsee ilmaan ja pehmeästi alaskin. Ens kesänä pitää päästä uudestaan! :)


Arviolta parin sadan kurjen parvi nousi tänään ilmaan, kaarteli ja otti korkeutta ja suunta kohti etelää. Sinneköhän ne nyt viimein lähti ja veivät kesän mennessään...